Wie? Wie zijn wij eigenlijk?

Over ons Het team

Op deze website proberen we u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van ons bedrijf, dat in de ruim 30 jaar die wij bestaan (op 1 april 1981 opgericht door B. Mensink), is uitgegroeid tot één van de meest moderne schadeherstelbedrijven van deze regio.

Het bedrijf heeft een oppervlakte van 1400 m2. Als erkend FOCWA Eurogarant-bedrijf werken wij uitsluitend met erkende kwaliteitszorgsystemen.

Schade komt natuurlijk nooit gelegen. Een klein krasje of een grote schade, Mensink Autoschadeherstel B.V. is gespecialiseerd in elke vorm van schade aan uw auto.

Service en Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Tijdens het schadeproces kunt u gebruik maken van onze gratis leenauto (u betaald alleen de brandstofkosten).

Schade kunt u melden via onze digitale assistent, telefonisch, of door bij ons langs te komen. Vervolgens maken we een afspraak voor het herstellen van de schade. De benodigde documenten die u mee moet nemen zijn het eventuele Europees Schadeformulier, groene kaart en het kentekenbewijs deel I en II. Vervolgens regelen wij de complete afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Schade... en dan?

Meld de schade bij ons! Wij verzorgen de verdere afwikkeling van de schade en sturen het Europees schadeformulier voor u op naar de verzekeringsmaatschappij. U kunt bij telefonisch contact aangeven met uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon dat u de auto bij ons laat repareren. U bent zelf immers eigenaar van de auto, dus u bepaald wie uw auto mag herstellen.

De volgende documenten hebben wij nodig:

  • Kentekenbewijs deel I en II of de nieuwe Kentekencard
  • Groene kaart
  • Europees schadeformulier

schadeformulier

De schade laten taxeren

Bij aankomst zullen wij direct de schade opnemen. Wanneer de schade niet gedekt wordt door de verzekering, zullen wij u een passende offerte doen toekomen. U kunt tevens kiezen voor het gebruiken van gebruikte onderdelen. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten. Wanneer de schade wel gedekt wordt door de verzekering zal een expert langskomen voor het opnemen van de schade. 

Bij de taxatie voor verzekeringsmaatschappijen wordt gebruik gemaakt van het erkende Audatex-systeem.

Audatex

Gratis vervangend vervoer

Tijdens de reparatieperiode kunt u indien gewenst gebruik maken van onze uitleenservice! Ongeacht welke verzekering of schuldvraag. U betaald alleen de brandstofkosten. Vol mee - Vol terug. Zo blijft u mobiel en hoeft u geen afspraken te verzetten.